Herpa 246026 Schnellecke Wolfsburg Cotrans Logistic Mercedes Megatrailer

  •  - Klik om te vergroten
  •  - Klik om te vergroten
  •  - Klik om te vergroten
Herpa 246026 Schnellecke Wolfsburg Cotrans Logistic Mercedes Megatrailer

Tap for gallery

€0,00

Dit product is op dit moment niet op voorraad


Product Informatie
Specification

Het model is niet meer leverbaar

Herpa Archief Model 246026 Mercedes-Benz Actros MP1 L Lowdeck trekker schuifzeil megatrailer Schnellecke Wolfsburg Duitsland in Cotrans Logistic uitvoering.

Cotrans Logistic is een netwerk van middelgrote transporteurs met als doel door krachtenbundeling een groot Netwerk te zijn om vanuit diverse vestigingen en standplaatsen snel transport opdrachten te kunnen bedienen. In de Cotrans Logistic Group zijn diverse transporteurs aangesloten waaronder sinds 1994 ook Schnellecke. Schnellecke zelf heeft meerdere vestigingen in Duitsland. Het Cotrans materiaal bestaat uit Megatrailers en grootvolume wipkar combinaties waarvan een groot deel wordt ingezet ten behoeve van auto onderdelen transport. "Wir fahren für VW und Audi" was voorheen een veel gezien opschrift bij de nu in Cotrans Logistic aangesloten bedrijven. Herpa maakte voor diverse bedrijven al modellen in de oorspronkelijke bedrijfskleuren en ook in Cotrans uitvoering voor deze bedrijven, wat het een leuk verzamelproject maakt.

Schaal 1:87 modeltruck. Het model is uitgebracht in Juni 2000 en geproduceerd in een sterk gelimiteerde oplage van maar 300 stuks. Wat heel weinig is voor een Herpa model.

Product CodeH246026
FabrikantHerpa
ConditionNew
Gewicht0.9kg

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling

Vul een geldig E-mail adres in.
This field is required.
Top

eCommerce by CubeCart