Herpa 309219 Mercedes Actros Facelift 2018 GigaSpace 4x2 zwart

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
Herpa 309219 Mercedes Actros Facelift 2018 GigaSpace 4x2 zwart

Tap for gallery

€13,50


Product Informatie
Specification

Herpa 309219 Mercedes-Benz Actros GigaSpace Facelift 2018 4x2 trekker zwart met Mirrorcams

Schaal 1:87 Herpa modeltruck. Eén van de eerste modeltrucks uitgevoerd met het Mirrorcam camerasysteem. Geen grote windvangende buitenspiegels meer, maar kleine aan de dakrand gemonteerde camera's met binnen in de cabine op de raamstijlen gemonteerde rechthoekige beeldschermen. De stoeprandspiegel is wel gebleven, net als de aan de voorzijde onder de zonneklep gemonteerde doblispiegel. De camera's, stoeprand en doblispiegel zijn los bij het model aanwezig.

De nieuwste truck van Mercedes-Benz heeft geen achteruitkijkspiegels meer. In plaats daarvan heeft hij videocamera’s aan weerszijden van de cabine. De beelden verschijnen op schermen links en rechts naast de voorruit.

De MirrorCams zijn niet alleen aerodynamischer dan traditionele buitenspiegels, maar werken ook beter. MirrorCams hebben volgens de fabrikant het achteropkomende verkeer precies in het vizier, bieden uitstekend zicht rondom en zijn aantoonbaar veiliger dan wettelijk is voorgeschreven. De beruchte dode hoek, waar vaak fietsers slachtoffer van zijn, is hiermee vrijwel volledig verdwenen.

Bij het nemen van een bocht draait het beeld van het display aan de binnenkant van de bocht mee zodat de chauffeur altijd zicht heeft op de hele combinatie. Afstandslijnen geven aan wat de exacte afstand is tot het achteropkomende verkeer is. Een speciale rangeermodus vergemakkelijkt het achteruitrijden. En tijdens een pauze kan de chauffeur met de MirrorCams op elk moment de omgeving rond het voertuig controleren.

Product Code309219
FabrikantHerpa
Voorraadniveau1
ConditionNew
Gewicht0.8kg

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling

Vul een geldig E-mail adres in.
This field is required.
Top

eCommerce by CubeCart