Back

Tekno 75692 Farm Trans Mercedes Aardappeltrailer met Mirrorcam camerasysteem

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
Tekno 75692 Farm Trans Mercedes Aardappeltrailer met Mirrorcam camerasysteem

Tap for gallery

€165,00


Product Informatie
Specification

Tekno 75692 Mercedes Actros StreamSpace trekker met mirrorcams camerasysteem van der Peet rolbandtrailer Farm Trans Zevenbergen Holland

Schaal 1:50 Tekno modeltruck. De "spiegelloze" Mercedes uitgevoerd met achteruitkijkcamerasysteem en in het interieur aangebrachte displays. Tekno heeft de displays mooi uitgevoerd op de raamstylen aan de binnenkant van de cabine. Eén van de eerste modeltrucks uitgevoerd met het Mirrorcam camerasysteem. Geen grote windvangende buitenspiegels meer, maar kleine aan de dakrand gemonteerde camera's met binnen in de cabine op de raamstijlen gemonteerde rechthoekige beeldschermen. De stoeprandspiegel is wel gebleven, net als de aan de voorzijde onder de zonneklep gemonteerde doblispiegel. De camera's, antennes, stoeprand en doblispiegel zijn gemonteerd bij het model.

De nieuwste truck van Mercedes-Benz heeft geen achteruitkijkspiegels meer. In plaats daarvan heeft hij videocamera’s aan weerszijden van de cabine. De beelden verschijnen op schermen links en rechts naast de voorruit.

De MirrorCams zijn niet alleen aerodynamischer dan traditionele buitenspiegels, maar werken ook beter. MirrorCams hebben volgens de fabrikant het achteropkomende verkeer precies in het vizier, bieden uitstekend zicht rondom en zijn aantoonbaar veiliger dan wettelijk is voorgeschreven. De beruchte dode hoek, waar vaak fietsers slachtoffer van zijn, is hiermee vrijwel volledig verdwenen.

Bij het nemen van een bocht draait het beeld van het display aan de binnenkant van de bocht mee zodat de chauffeur altijd zicht heeft op de hele combinatie. Afstandslijnen geven aan wat de exacte afstand is tot het achteropkomende verkeer is. Een speciale rangeermodus vergemakkelijkt het achteruitrijden. En tijdens een pauze kan de chauffeur met de MirrorCams op elk moment de omgeving rond het voertuig controleren.

 

Product Code75692
FabrikantTekno
Voorraadniveau1
ConditionNew
Gewicht1.7kg

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling

Vul een geldig E-mail adres in.
This field is required.
Top

eCommerce by CubeCart