Reservering Tekno 76339 Henk Vis Maarten Boers Mack F700 kastencombinatie

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
Reservering Tekno 76339 Henk Vis Maarten Boers Mack F700 kastencombinatie

Tap for gallery

€179,00


Product Informatie
Specification

Reservering:

Tekno 76339 Mack F700 kasten combinatie Henk Vis Int.Transport Delft Holland in de oude Maarten Boers kleuren in de Groente en Bloementransport reeks met leuke groente Tekno doos

Schaal 1:50 Tekno modeltruck reservering. Het model wordt verwacht in het derde kwartaal dit jaar ! Maarten Boers begon in de jaren 60/70 naast Van Dijk Delft op de Delfse Groenteveiling zijn groente en fruit groothandel. Al snel groeide het bedrijf uit en was er export naar diverse bestemmingen in Europa. Henk Vis ( Broer van JP Vis ) begon in die begin tijd al met transporten voor M.Boers. Naast vooral Volvo F88/89tigers reed Vis met MAN's en Scania's. In de jaren 70 kocht het bedrijf twee Mack's. Een 4x2 met drie as aanhangwagen en deze voorbeeldige voor het Tekno model 6x2 motorwagen met twee as aanhangwagen. De opbouw werd tot het eind verzorgt door Lamboo Zoetermeer. Eind jaren 70 verhuisde het bedrijf van Delft naar Waddinxveen en veranderde Boers de kleuren créme rood in Wit Rood en Blauw. Naast Henk Vis reden er diverse charters in de huiskleuren van Boers. Uiteindelijk is M.Boers net als diverse andere bedrijven opgegaan in The Greenery en verkocht Henk Vis zijn wagenpark aan Maarten Mooy, de buurman in Waddinnxveen. Kortom het model is een echte groenterijder die niet mag ontbreken in een groenterijders verzameling. Het model krijgt gemonteerde spiegels en komt in de groene Groente en Bloementransport verpakking met een genummerd certificaat.

U kunt het model reserveren uitsluitend via volledige vooruit betaling. U krijgt het model  automatisch toegestuurd zodra het leverbaar is.

Product Code76339
FabrikantTekno
ConditionNew
Gewicht1.7kg

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling

Vul een geldig E-mail adres in.
This field is required.
Top

eCommerce by CubeCart