Back

FAQ

Meest gestelde vragen

 1. Is jullie webshop veilig?
  Ja onze webshop is beveiligd met een Comodo SSL certificaat, waardoor uw gegevens via een beveiligde verbinding wordt verzonden. ( Slotje in de brouwserbalk )
 2. Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten bedragen € 7,00 incl.BTW binnen Nederland ( € 5,78 excl. BTW binnen Nederland.). Wij versturen alles met een tracktrace code standaard verzekerd tot € 500,= Verzendingen worden verzorgt door Postnl via MyParcel. Info over de verzending met dag en tijdstip van bezorging ontvangt u automatisch na verzending bij ons van uw model(len).
 3. Wat is de levertijd?
  Wij leveren normaal tussen 2 tot 10 dagen nadat uw betaling bij ons is bijgeschreven, of zoals met u overeengekomen.
 4. Moet ik mij registreren om te kunnen bestellen?
  Ja u moet zich registreren om een aankoop of reservering te kunnen doen, anders " weet " de verzendmodule niet waar het pakket naar toe moet worden verzonden. Tijdelijk kunt u zich niet registreren vooraf, maar wel tijdens uw transactie bij stap 2 "Afrekenen".
 5. Kan ik de modeltrucks alleen hier bestellen?
  In verband met de door de overheid ingestelde Corona maatregelen is het voorlopig alleen mogelijk bij ons online modellen te kopen of te reserveren. Ook is afhalen aan huis of industrieterrein niet mogelijk zolang de wettelijke Corona regels van toepassing zijn. Dit is in ieder zijn of haar belang.
 6. Hoe kan ik een reservering plaatsen voor een verwacht model ? U kunt Tekno, Herpa en WSI modellen online reserveren, die in de reserveerrubrieken zijn opgenomen. De vermelde verwachte leveringsdatum is overgenomen van de fabrikant en kunnen afwijken van de daadwerkelijke levering.Wij vragen voor een reservering een aanbetaling van het model inclusief verzendkosten. Zodra het model bij ons verschijnt krijgt u een bericht per mail. Bij plaatsing van meerdere reserveringen in één transactie wordt bij verschijning van de modellen op verschillende data, alsnog de verzendkosten bij u in rekening gebracht. Eventueel teveel betaalde verzendkosten bij meerdere reserveringen in één transactie, ontstaan door optelling van de aan elke reservering gekoppeld modelgewicht, wordt altijd met u verrekend. U betaald hierdoor nooit teveel. En wilt u een model afhalen bij ons thuis, industrieterrein of op een beurs dan krijgt u betaalde verzendkosten uiteraard terug ( ophalen is niet van toepassing zolang de Corona maatregelen gelden ). Verzendkosten bij gereserveerde modellen die normaal gesproken worden afgehaald, worden naar redelijkheid met u gedeeld door ons.

 7. Heeft Truckmodel.nl ook een Facebookpagina?Jazeker wij zijn ook op Facebook actief met regelmatig nieuws en uitgebreide fotoseries..U kunt ons volgen op: https://www.facebook.com/www.truckmodel.nl/

Top

eCommerce by CubeCart