FAQ

Meest gestelde vragen

 1. Is jullie webshop veilig?
  Ja onze webshop is beveiligd met een Comodo SSL certificaat, waardoor uw gegevens via een beveiligde verbinding wordt verzonden. ( Slotje in de brouwserbalk )
 2. Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten - verpakkingskosten bedragen € 8,50 incl.BTW binnen Nederland ( € 7,02 excl. BTW binnen Nederland.). Wij versturen alles met een tracktrace code verzekerd tot € 1000,= Verzendingen worden verzorgt door Postnl via MyParcel. Info over de verzending met dag en tijdstip van bezorging ontvangt u automatisch na verzending bij ons van uw model(len). Modellen of andere artikelen worden zodanig schokvrij hufterproef verpakt dat deze absoluut geen schade kunnen oplopen tijdens de verzending.
 3. Wat is de levertijd?
  Wij leveren tussen 2 tot 8 dagen nadat uw betaling bij ons is bijgeschreven, of zoals met u overeengekomen. Wij verzenden 2x per week.
 4. Moet ik mij registreren om te kunnen bestellen?
  Ja u moet zich registreren om een aankoop of reservering te kunnen doen, anders " weet " de verzendmodule niet waar het pakket naar toe moet worden verzonden.
 5. Kan ik de modeltrucks alleen hier bestellen?
  U kunt in het weekend telefonisch een afspraak maken om een model af te halen.
 6. Hoe kan ik een reservering plaatsen voor een verwacht model ? U kunt Tekno, Herpa en WSI modellen uitsluitend online reserveren, die in de rubrieken "verwacht" zijn opgenomen. Staat uw model niet in een rubriek vermeld dan is reserveren niet mogelijk. Wij hebben er voor gekozen, na lange ervaring met aanbetalingen, modellen met volledige betaling vooraf in reservering te nemen inclusief verzendkosten. Zodat als het model bij ons leverbaar is wij het u direct kunnen leveren zonder gemail, wachten op betalingen en gedoe. De vermelde verwachte leveringsdatum is overgenomen van de fabrikant en kunnen afwijken van de daadwerkelijke levering. Onder de oude regeling met gedeeltelijke aanbetalingen, waar nog een tijdje modellen onder verschijnen ontvangt u een bericht per mail en de factuur over het nog openstaande bedrag. Deze mag u binnen 14 dagen voldoen. Blijft betaling uit dan zijn wij genoodzaakt het model alsnog te verkopen en vindt er geen restitutie plaats van het aanbetaalde bedrag. Bij plaatsing van meerdere reserveringen in één transactie wordt bij verschijning van de modellen op verschillende data, alsnog de verzendkosten bij u in rekening gebracht. Eventueel teveel betaalde verzendkosten bij meerdere leverbare gereserveerde modellen in één levering transactie, ontstaan door optelling van de aan elke reservering gekoppeld model verzendgewicht, wordt altijd met u verrekend. U betaald hierdoor nooit teveel. En wilt u een model afhalen bij ons thuis, dan krijgt u betaalde verzendkosten uiteraard terug. Reserveringen op andere wijze dan online kunnen wij niet meer in order nemen. Dit om verwarring te voorkomen.

 7. Heeft Truckmodel.nl ook een Facebookpagina? Jazeker wij zijn ook op Facebook actief met regelmatig nieuws en uitgebreide fotoseries..U kunt ons volgen op: https://www.facebook.com/www.truckmodel.nl/

Top

eCommerce by CubeCart