FAQ

Meest gestelde vragen

 1. Is jullie webshop veilig?
  Ja onze webshop is beveiligd met een Comodo SSL certificaat, waardoor uw gegevens via een beveiligde verbinding wordt verzonden. ( Slotje in de brouwserbalk )
 2. Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten bedragen € 6,50 incl.BTW binnen Nederland ( € 5,37 excl. BTW binnen Nederland.). Wij versturen alles met een tracktrace code en totaal aankopen boven € 250,= aangetekend en verzekerd tot € 500,= Verzendingen worden verzorgt door Postnl en DHL Parcel
 3. Wat is de levertijd?
  Wij leveren normaal tussen 2 tot 10 dagen nadat uw betaling bij ons is bijgeschreven, of zoals met u overeengekomen.
 4. Moet ik mij registreren om te kunnen bestellen?
  Ja u moet zich registreren om een aankoop of reservering te kunnen doen, anders " weet " de verzendmodule niet waar het pakket naar toe moet worden verzonden en u de tekst " verzenden niet beschikbaar " te zien krijgt.
 5. Kan ik de modeltrucks alleen hier bestellen?
  Nee u kunt ze ook bij ons op een beurs of evenement kopen. De eerst volgende evenementen waar Truckmodel.nl aanwezig zal zijn met een gecombineerde modeltrucks en boekenverkoopstand is op Zaterdag 16 Maart bij Modelshow Europe Plantion Ede, open van 10 tot 16.00 uur met Herpa en Tekno zwaartransport en bouwvoertuig modellen en boeken, Zaterdag 6 April 2019 zijn we op de NAMAC Beurs Houten, Expo Houten, Meidoornkade 24 Houten open van 10.00 ot 16.00 uur met boeken en modellen..tot ziens op één of meerdere van deze evenementen.
  Betaling bij ons op beurzen en evenementen kan contant of met een bankpasje via een pintransactie. Wij accepteren geen creditcards. Tot ziens op een van de evenementen !
 6. Hoe kan ik een reservering plaatsen voor een verwacht model ? U kunt Herpa, Tekno, IMC en WSI modellen online reserveren, die in de reserveerrubrieken zijn opgenomen. De vermelde verwachte leveringsdatum is overgenomen van de fabrikant en kunnen afwijken van de daadwerkelijke levering.Wij vragen voor een reservering de volledige betaling van het model inclusief verzendkosten. Zodra het model bij ons verschijnt krijgt u het thuisgestuurd. Bij plaatsing van meerdere reserveringen in één transactie wordt bij verschijning van de modellen op verschillende data, alsnog de verzendkosten bij u in rekening gebracht. Eventueel teveel betaalde verzendkosten bij meerdere reserveringen in één transactie, ontstaan door optelling van de aan elke reservering gekoppeld gewicht, wordt altijd met u verrekend. U betaald hierdoor nooit teveel.

 7. Heeft Truckmodel.nl ook een Facebookpagina?Jazeker wij zijn ook op Facebook actief met regelmatig nieuws en uitgebreide fotoseries..U kunt ons volgen op: https://www.facebook.com/www.truckmodel.nl/

Top

eCommerce by CubeCart