FAQ

Meest gestelde vragen

 1. Is jullie webshop veilig?
  Ja onze webshop is beveiligd met een Comodo SSL certificaat, waardoor uw gegevens via een beveiligde verbinding wordt verzonden. ( Slotje in de brouwserbalk )
 2. Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten bedragen € 6,50 incl.BTW binnen Nederland ( € 5,37 excl. BTW binnen Nederland.). Wij versturen alles met een tracktrace code en totaal aankopen boven € 250,= aangetekend en verzekerd tot € 500,= Verzendingen worden verzorgt door Postnl en DHL Parcel
 3. Wat is de levertijd?
  Wij leveren normaal tussen 2 tot 10 dagen nadat uw betaling bij ons is bijgeschreven, of zoals met u overeengekomen.
 4. Moet ik mij registreren om te kunnen bestellen?
  Ja u moet zich registreren om een aankoop of reservering te kunnen doen, anders " weet " de verzendmodule niet waar het pakket naar toe moet worden verzonden en u de tekst " verzenden niet beschikbaar " te zien krijgt.
 5. Kan ik de modeltrucks alleen hier bestellen?
  Nee u kunt ze ook bij ons op een beurs of evenement kopen. De eerst volgende evenementen waar Truckmodel.nl aanwezig is zal zijn met een gecombineerde modeltrucks en boekenverkoopstand op zaterdag 6 Oktober op de Autominiatuurbeurs & Modelshow Drachten. 6500 vierkante meter modelplezier in een show en verkoopgedeelte..ruim 100standhouders en deelnemers. Kom gezellig langs ! Adres: Fries Congrescentrum, Oprijlaan 3, 9205 BZ Drachten ( nabij afrit 29 van de A7), Open van 10.00 tot 16.00 uur Entree € 5,= Zaterdag 20 Oktober en 1 December 2018 NAMAC Beurs Houten, Expo Houten, Meidoornkade 24 Houten open van 10.00 ot 16.00 uur, meer evenementen en onze eigen verkoopdag datums volgen zo spoedig mogelijk..tot ziens op één of meerdere van deze evenementen.
  Betaling bij ons op beurzen en evenementen kan contant of met een bankpasje via een pintransactie. Wij accepteren geen creditcards. Tot ziens op een van de evenementen !
 6. Hoe kan ik een reservering plaatsen voor een verwacht model ? U kunt Tekno, IMC en WSI modellen online reserveren die in de reserveerrubrieken zijn opgenomen. Wij hebben er voor gekozen geen modellen meer buiten de vaste klantenkring gratis vooruit in reservering te nemen.    

 7. Heeft Truckmodel.nl ook een Facebookpagina?Jazeker wij zijn ook op Facebook actief met regelmatig nieuws en uitgebreide fotoseries..U kunt ons volgen op: https://www.facebook.com/www.truckmodel.nl/

Top

eCommerce by CubeCart