FAQ

Meest gestelde vragen

 1. Is jullie webshop veilig?
  Ja onze webshop is beveiligd met een Comodo SSL certificaat, waardoor uw gegevens via een beveiligde verbinding wordt verzonden. ( Slotje in de brouwserbalk )
 2. Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten bedragen € 6,50 incl.BTW binnen Nederland ( € 5,37 excl. BTW binnen Nederland.). Wij versturen alles met een tracktrace code standaard verzekerd tot € 500,= Verzendingen worden verzorgt door Postnl via MyParcel. Info over de verzending met dag en tijdstip van bezorging ontvangt u na verzending bij ons van uw model(len).
 3. Wat is de levertijd?
  Wij leveren normaal tussen 2 tot 10 dagen nadat uw betaling bij ons is bijgeschreven, of zoals met u overeengekomen.
 4. Moet ik mij registreren om te kunnen bestellen?
  Ja u moet zich registreren om een aankoop of reservering te kunnen doen, anders " weet " de verzendmodule niet waar het pakket naar toe moet worden verzonden. Tijdelijk kunt u zich niet registreren vooraf, maar wel tijdens uw transactie bij stap 2 "Afrekenen".
 5. Kan ik de modeltrucks alleen hier bestellen?
  Nee u kunt ze ook bij ons op een beurs of evenement kopen. Het eerst volgende evenement waar Truckmodel.nl aanwezig zal is zaterdag 15 Februari 2020 op de NAMAC Beurs Houten, Expo Houten, Meidoornkade 24 Houten open van 10.00 ot 16.00 uur ..tot ziens op dit evenement.
  Betaling bij ons op beurzen en evenementen kan contant of met een bankpasje via een pintransactie. Wij accepteren geen creditcards. Tot ziens op zaterdag 15 Februari in Houten !
 6. Hoe kan ik een reservering plaatsen voor een verwacht model ? U kunt Tekno, IMC en WSI modellen online reserveren, die in de reserveerrubrieken zijn opgenomen. De vermelde verwachte leveringsdatum is overgenomen van de fabrikant en kunnen afwijken van de daadwerkelijke levering.Wij vragen voor een reservering een aanbetaling van het model inclusief verzendkosten. Zodra het model bij ons verschijnt krijgt u een bericht per mail. Bij plaatsing van meerdere reserveringen in één transactie wordt bij verschijning van de modellen op verschillende data, alsnog de verzendkosten bij u in rekening gebracht. Eventueel teveel betaalde verzendkosten bij meerdere reserveringen in één transactie, ontstaan door optelling van de aan elke reservering gekoppeld modelgewicht, wordt altijd met u verrekend. U betaald hierdoor nooit teveel. En wilt u een model afhalen bij ons thuis of op een beurs dan krijgt u betaalde verzendkosten uiteraard terug.

 7. Heeft Truckmodel.nl ook een Facebookpagina?Jazeker wij zijn ook op Facebook actief met regelmatig nieuws en uitgebreide fotoseries..U kunt ons volgen op: https://www.facebook.com/www.truckmodel.nl/

Top

eCommerce by CubeCart